1755 m2, tri parcele, u blizini građevinske zone

ID Kod1824-6472
Lokacija:
Sesvetski Kraljevec, Sesvete
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
€45.000
Površina:
1.755 m2
Zemljište poljoprivredne namjene u blizini građevinskog područja i granice područja obuhvaćenog GUP-om u katastarskoj općini Sesvetski Kraljevec. Granica područja pokrivenog GUP-om (građevinsko područje) je na malo manje od 200 m udaljenosti od zemljišta. Voda i struja su na 70 m od parcele. Riječ je o tri površinom jednake parcele, smještene jedna iza druge, ukupne dubine 83 metra (vidi crtež). Širina uz glavnu cestu: 19 metara. Do svake od parcela može se doći sedam metara širokim zajedničkim putem u suvlasništvu a do prve parcele i s glavnog puta.
Na prodaju su sve tri parcele skupno plus udio u vlasništvu prilaznog puta. Cijena je fiksna. Moguća je i kupnja svake parcele posebno ali redom najprije parcela najudaljenija od glavnog puta, pa slijedeća i potom ona uz glavnu cestu, sve uz prethodan dogovor o cijeni s vlasnicima.
Odgovorit ćemo na svaki vaš upit. Svaku vašu ponudu razmotrit ćemo s vlasnicima.

Agencija AS nekretnine d.o.o., kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, naplaćuje agencijsku proviziju:
- kod kupoprodaje 2% od dogovorene cijene
- kod najma jednu mjesečnu najamninu (jednokratno)

Oprema
  • Struja
Dozvole
  • Vlasnički list
 
Copyright © 2024. AS nekretnine d.o.o., Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.